İZMİR / BORNOVA - Seyit Şanlı Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzun öğrencilerinden Helin YAĞMUR, Nazlı Nur ŞAHİN, Poyraz Özgür ŞENSOBRAN, Muhammed ODUNCU, Hüseyin KOCA, Melis AKAR Ege Üniversitesinin düzenlediği SU ÜRÜNLERİ KAŞİFLERİ projesine katılmıştır. program örencimiz Melis AKAR'ın sunumuyla son bulmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından okulumuzun temizliği yapıldı. Belediyemize teşekkür ederiz.

May

19 mayıs ATATÜRK'Ü anma gençlik ve spor bayramını coşkuyla kutladık. öğretmenlerimiz Serpil YAŞLI ve İsmail YEŞİL' inhazırladıkları dans gösterileri ile gençler bayramlarını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladı.

Nis

İlimizde düzenlenen gençler kick boks ege bölge brinciliği  müsabakalarında okulumuzu başarıyla temsil eden samet kılıçoğlu kilosunda birinci  Olarak ege bölge şampiyonu olmuştur. Öğrencimize başarılarının devamını diliyoruz.