İZMİR / BORNOVA - Seyit Şanlı Anadolu Lisesi

2023-2024 II.DÖNEM VELİ TOPLANTISI

Mrt

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Seviye İPEK tarafından Coğrafya dersi kapsamında BADEMLER KÖYÜ- TEOS ANTİK KENTİ-SEFERİHİSAR gezisi düzenlendi. Gezi kırk beş öğrenci ile iki öğretmenin katılımı ile gerçekleşti.

Mrt

12.03.2024 tarihinde Bornova Gençlik Yerleşkesi’ne okulumuzdan 17 öğrencinin katılımıyla gezi düzenlenerek yerleşkenin tüm akademik, kültürel ve sosyal faaliyetleri öğrencilere tanıtılmış ve daha sonrasında  Klinik Psikolog Çisem ILGAR tarafından öğrencilere  “Akran Zorbalığı ve Baş Etme Yolları” konulu seminer verilerek atölye çalışması yapılmıştır.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

ERASMUS - İşbaşı Gözlem ve Öğrenci Grup Hareketliliği kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz Paris'te okul ziyaretlerinde bulunarak çeşitli faaliyetlere katıldılar.

Şbt

Erasmus projesi dahilinde okulumuzdan sekiz öğretmenimiz Paris'e giderek dijital eğitim konusunda eğitim aldılar ve kültürel gezilerde bulundular.

Şbt

ERASMUS ROMANYA GRUBU ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZDA

Okulumuzu ziyaret eden Romanya grubu öğrencileri ile okulumuzda çeşitli faaliyet ve etkinlikler yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Karne Töreni yapıldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz Tarih Öğretmenleri Yelda ARSLAN ve Gamze KARABULUT öncülüğünde, öğrencilerimiz ile birlikte hazırlanan Tarih Sokağı'nın açılışı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri  kapsamında, okulumuzda veli  ve öğretmenlerimizin desteğiyle kermes düzenledik. Kermese destek olan velilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaremize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı kararla Pençe-Kilit harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla okulumuzda bayrak töreni öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Kızılay tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize Afet Bilinci Kazandırma Eğitimi verildi.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılında Seyit Şanlı Anadolu Lisesi olarak Ata'mızın huzurundaydık.

Ara

Öğrencilerimizle kültür ve üniversite gezisi olarak Ankara ve Eskişehir'e gezimizi düzenledik.

Ara

Akıl ve Zeka Oyunları Atölye Çalışmaları Reversi Kutu Oyunu ve Apartmanlar Kağıt Kalem Oyunu ile başladı.